Društvene mreže

Biti glavna tema je lako

ako znate kako.

Želite široj javnosti predstaviti svoju uslugu ili proizvod, a ne znate kako? Bez obzira na to jeste li mali obiteljski obrt ili velika tvrtka, profil na društvenim mrežama dobar je način da prezentirate svoje poslovanje. Dopustite nam da za vas kreiramo sadržaj, predstavimo vaše poslovanje i pomognemo vam kako bi doprli do ciljane publike.

Pomoć oko društvenih mreža obuhvaća:

 • Profesionalno vođenje profila za Facebook i /ili Instagram
 • Povećanje broja pratitelja
 • Kreiranje sadržaja
 • Vođenje plaćenih kampanja
 • Praćenje analitike
 • Community management

“Napravite klijenta, a ne prodaju.” 
                - Katherine Barchetti 

Kako radimo?

1. Upoznajemo temu

Sigurno ste primijetili kako objave pojedinih tvrtki imaju veliki doseg. Zato prije nego krenemo s kreiranjem sadržaja dobro se pripremimo. Upoznajemo vaš brand, postojeće teme, istražujemo industriju te aktualne trendove.

2. Upoznajemo konkurenciju

Prije nego što pristupimo pisanju važno je provjeriti i što konkurencija kaže. Kakav sadržaj vole vaši potencijalni kupci? Što lajkaju, a što ostavlja negativne komentare? Cilj provjere konkurencije je vidjeti kako sadržaj kreirati još bolje.

3. Stvaramo sadržaj

Nakon pripreme kreiramo sadržaj prema vašim potrebama. Zanimljiv, zabavan i informativan sadržaj je u prvom planu kako bi potaknuo na akciju, prodaju ostavljamo za kasnije.

4. Vodimo profil

Pisanje sadržaja tek je prvi dio posla. Nakon objave pratimo analitiku. Važna nam je povratna informacija korisnika kako bi dalje podesili naše djelovanje prema dogovorenom cilju.

Izgradimo dobru priču skupa.

Volim te, otoče

Domagoj ship design d.o.o.
Istarska 2, 21000 Split

OIB: 70764563603

hello@example.com