Društvene mreže

Biti glavna tema je lako

ako znate kako.

Želite široj javnosti predstaviti svoju uslugu ili proizvod, a ne znate kako? Bez obzira na to jeste li mali obiteljski obrt ili velika tvrtka, profil na društvenim mrežama dobar je način da prezentirate svoje proizvode i usluge. Dopustite da za Vas kreiram sadržaj, predstavim Vaše poslovanje te pomognem kako bi doprli do ciljane publike.

Vođenje društvenih mreža obuhvaća:

 • Profesionalno vođenje profila za Facebook i /ili Instagram
 • Kreiranje sadržaja
 • Vođenje plaćenih kampanja
 • Praćenje analitike
 • Community management

“Napravite klijenta, a ne prodaju.” 
                - Katherine Barchetti 

Kako do cilja?

1. Upoznati temu

Sigurno ste primijetili kako objave pojedinih tvrtki imaju veliki doseg. Zato prije nego krenemo s kreiranjem sadržaja treba se dobro pripremiti. Upoznati brand, postojeće teme, istražiti industriju te aktualne trendove.

2. Upoznati konkurenciju

Prije nego što pristupimo pisanju važno je provjeriti i što konkurencija kaže. Kakav sadržaj vole vaši potencijalni kupci? Što lajkaju, a što ostavlja negativne komentare? Cilj provjere konkurencije je vidjeti kako sadržaj kreirati još bolje.

3. Stvoriti sadržaj

Nakon pripreme kreiram sadržaj prema vašim potrebama. Zanimljiv, zabavan i informativan sadržaj je u prvom planu kako bi potaknuo na akciju, prodaju ostavljamo za kasnije.

4. Voditi profil

Pisanje sadržaja tek je prvi dio posla. Nakon objave pratimo analitiku. Važna je povratna informacija korisnika kako bi dalje podesili naše djelovanje prema dogovorenom cilju.

Izgradimo dobru priču skupa.

Pošaljite upit. Odgovaram u najkraćem mogućem roku.

Volim te, otoče

Blog Volim te, otoče piše Petra Žuvela

mail: petradic1@gmail.com

mob: 091 953 7713