Pisanje sadržaja

Dobar sadržaj daleko se čuje.

Content marketing

Pisanje sadržaja (content writing) te prodajnih tekstova (copywriting) dio je sadržajnog marketinga. Iza ovog naziva krije se marketinška metoda koja se odnosi na kreiranje sadržaja o proizvodu ili usluzi koji će zainteresirati, privući i zadržati posjetitelja.

Prošlo je vrijeme u kojem se kupci zatrpavaju usputnim reklamama koje će možda uhvatiti njihovu pozornost. Sadržajni marketing leži na drugačijem principu: sadržaj ne prodaje uslugu, nego rješenje problema. To Vam omogućuje da profilirate potencijalne kupce te im približite vrijednosti koje im pružaju Vaš proizvod ili usluga, što cijelu priču čini osobnijom.

Kroz kvalitetan tekst optimiziran za tražilice posjetiteljima nudite odgovore, zbog kojih će zastati na web stranici i time biti korak bliže da postanu Vaši potencijalni kupci.

Usluge pisanja koje nudim:

 • tekstovi za web stranicu (landing page)
 • postovi za blog
 • opisi proizvoda (tura, članova tima…)
 • tekstovi za oglašavanje
 • PR članci za medije
 • prodajni tekstovi
 • članci koji spadaju u native advertising
 • sadržaj za letke i brošure
 • sve ostalo oko čega vam treba pomoć

Bez obzira na to o kojoj se temi radi istražujem područje za Vas te pišem originalan tekst prilagođen tražilicama. Tekstove pišem na hrvatskom i /ili engleskom jeziku.

Ljudi kupuju zato što nešto trebaju ili zato što nešto žele.              
                                  - Zig Ziglar

Što odabrati?

To ovisi ponajprije o Vašim potrebama. Evo nekih od prijedloga:

Tekstovi za blog

Sigurno ste čuli kako je sadržaj kralj. Kvalitetan tekst privlači čitatelje i posjetitelje web stranice pretvara u potencijalne kupce. Trebate li tekst za web ili poslovni blog napisat ću ga u formi i o temi kojoj želite te ga prilagoditi za tražilice.

PR članci

PR članci informiraju javnost o brandu i njegovim vrijednostima zbog čega spadaju u jedan od omiljenih načina oglašavanja. Uz to upoznaju javnost s ciljevima tvrtke i doprinose boljoj poziciji na tražilicama.

Native advertising

Želite promovirati brand, a pri tome ne biti upadljivi? Native advertising je rješenje za Vas. Duhoviti, zanimljivi, informativni, ili pomalo od svega? Native advertising članci šalju poruku o brandu na posredan, a nenameljiv način.

Sadržaj za letke, brošure i… sve ostalo.

U dogovoru s vama razrađujem koncept, kako bi ton i sadržaj finalnog proizvoda odgovarali onome što želite.

Izgradimo dobru priču skupa.

Pošaljite upit. Odgovaram u najkraćem mogućem roku.

Volim te, otoče

Blog Volim te, otoče piše Petra Žuvela

mail: petradic1@gmail.com

mob: 091 953 7713