Kontakt

Tko stoji iza bloga?

U traženju odgovarajuće ”profilke” shvatila sam da već duže vrijeme moja glava nije bila sama u kadru. 🙂

Sadržaj na stranici je autorski pa bih vas molila da mi se za sve upite, prijedloge ili sadržaj koji želite podijeliti (bilo da želite nešto s bloga koristiti ili na blogu objaviti), obratite putem maila:

Dragi čitatelji i slučajni prolaznici, ja sam Petra Žuvela. Nekoć studentica, a danas diplomirana novinarka i licencirana turistička vodička. Rođena sam i odrasla u Veloj Luci na otoku Korčuli.

  • Odrastanje na otoku bilo je idilično: igranje na ulici dok nas ne zovu kući s prozora i bosonoga ljeta na plaži. S 18 godina trajekt me odveo na studij i nakon toga na otok se vraćam periodično, većinom za praznike.
  • Blog Volim te, otoče nastao je još tijekom studija davne 2012. kada smo na kolegiju trebali pronaći nišu o kojoj ćemo pisati. Kako dolazim s Korčule tema se nametnula sama od sebe i spojila ljubav prema pisanju i želju za promoviranjem otoka i otočnog načina života.
  • Studentski dani su davno prošli, ali blog je ostao. On je danas hobi, spona s rodnim otokom, i mali pokušaj da neke otočne priče, ljudi i ljepote kulturne baštine dobiju na važnosti i ne padnu u zaborav. Teme najviše nalazim u srednje i južnodalmatinskim otocima te događajima iz svog života.
  • Volim te, otoče je i plamičak koji potpiruje neugasli žar za pisanjem. Međutim, on nije zamišljen kao mjesto gdje ja samo pričam vama, nego bih voljela da ovo bude zajedničko putovanje otocima u kojem kroz komentare pričate i vi meni. Dobrodošli!

Na blogu ćete pronaći:

➞ Priče i legende

➞ Osobne misli i doživljaje

➞ Razgovore /intervjue

➞ Ostale tekstove